За хотела

„Panorama Hill Hotel” е новопостроен хотел, който се намира в село Ираклица на 150 км. от ГКПП Кулата – Промахон и на 140 км. от гр. Солун.

Хотел „Panorama Hill” разполага с най – съвременни и високотехнологични системи за управление на материалната база и е единствения по рода си в района. Разположен на около 400 м. от шумната плажна ивица, хотела предлага невероятна гледка към морето и гр. Кавала, който се намира на около 15 км. „

През съседното село Неа Перамос стигате до екзотичните Амолофи. Това са едни от 20-те най-добри плажове на Гърция, получили международно признание и син флаг. Водите са кристално чисти. Плажовете са осеяни с много барове. Има условия за морски спортове.

Изключително тихото местоположение на хотел „Panorama Hill” предразполага за пълен релакс със зоната “Panorama beach”, която предлага открит басейн и тераса за слънчеви бани с великолепния си панорамен изглед към морето.

В ресторант “Panorama” всеки ден се предлага закуска на блок маса, която включва голямо разнообразие от колбаси, гръцки банички, домашно приготвени сладкиши и хляб, мед, сладка и плодове от местни производители. В лятната градина на ресторанта се сервират гръцки и интернационални ястия със средиземноморски акценти.

Персоналът на рецепцията владее гръцки, английски и български език и предлага практични съвети за района, както и информация за най – добрите плажове в съседство.
Хотелът разполага и с пункт за зареждане на електромобили, електрически тротинетки и велосипеди под наем. На място има безплатен паркинг.

Хотелът предлага 23 двойни стаи с изглед към морето и 8 изключително тихи стаи с изглед към един от планинските хълмове заобикалящи с. Ираклица. Всички стаи разполагат с двойно легло, IP телевизия, високоскоростен интернет, минибар, сейф, самостоятелен санитарен възел със сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Огромният балкон към всяка стая е обзаведен с комфортни мебели за пълен релакс.

Само на 400 метра
от плажа

Уникална панорама
към морето

Безплатен паркинг
за гости

Пункт за зареждане на електромобили